donderdag 20 oktober 2005

Ondertussen

Weinig nieuws te melden.

Heb tien dagen zonder fiets gezeten, want binnengedaan voor nazicht. Bleek niets aan te mankeren. Men vond het mysterieus mankement (die tik waar ik in de zomer last van had) niet en heeft de fiets alleen volledig gesmeerd. De laatste tijd had ik er ook al geen hinder meer van. Zelfs de remblokjes zijn niet vervangen: het was nog niet nodig. Ze hebben alleen de kabels wat aangespannen. Het zaakje kost me 18,5 euro aan werkuren, maar ik ben nu tenminste gerust dat er niets ernstigs scheelt aan die fiets. Maandag heb ik een dagje vrij en onderneem ik nog eens een tochtje, als het weer meevalt.

Heb mijn dieet stilgelegd. Ben op 5 maanden tijd 20 kilo afgevallen. Mijn Body Mass Index bedraagt nu 25, het gewenste resultaat. Ik kom van over de 30. Het is dus welletjes: je kan niet blijven diƫten. De laatste tijd - na de vakantie - ging het trouwens wat moeilijker om nog af te vallen. Alles bij elkaar is het afvallen veel vlotter gegaan dan ik in de lente ooit had durven dromen. Mag wel een aantal nieuwe broeken kopen, want degene die ik heb zijn ondertussen te wijd.

Verder gaat het leven zijn gewone gangetje: herfst, veel werk op kantoor, verhuisplannen en -perikelen.

Morgen een halve dag vakantie 's morgens en een studiedag in Gent in de namiddag. Het weekend is dus al zo goed als ingezet. Maandag zoals gezegd ook een dagje vrij.

1 opmerking:

Anoniem zei

ewel beste Gentse Zwijger,
uw transformatie is echt niet onopgemerkt gebleven in de wandelgangen...
we dachten zelfs dat er een vrouw voor tussen zat :D
nee wel done kerel!!!

nja ik denk ook altijd dat er iets scheelt aan mijn fiets bv dat mijn remmen vastzitten rond mijn velg, maar blijkt dan gewoon dat mijn benen de kracht niet hebben om me de helling op te sleuren...
:D
Jeronimo
http://cms.skynetblogs.be