zaterdag 19 augustus 2006

Nakende verhuis

Alweer een tijd geleden dat ik nog wat gepost heb. Ik heb het nog steeds veel te druk met andere dingen om nog tijd over te houden om te bloggen. Bovendien ben ik een beetje "blogmoe". Ik vertoon duidelijke symptomen van een 'blogger's block". Ik weet dan ook niet of deze blog nog een lang leven beschoren zal blijven.

Te meer omdat ik volgende maand naar De Pinte verhuis. Het is er dan toch eindelijk eens van gekomen. De naam van deze blog zal dus al niet meer kloppen, al behoort De Pinte toch wel zo'n beetje tot het Gents stadsgewest (ze zullen het in De Pinte niet graag horen). Waarom De Pinte? Het is er een oase van groen en van rust. Met wat ouder te worden begin ik het steeds moeilijker te krijgen met het soms hectische en stresserende leventje in de Gentse binnenstad: te veel volk op een te kleine ruimte, te veel auto's en te weinig parkeerplaatsen, te veel lawaai, noem maar op. Anderzijds is er natuurlijk wel veel te doen. Je hoeft maar je deur uit te stappen en er is onmiddellijk veel leven rondom

Het zal een hele aanpassing worden. In elk geval zal Gent niet zo ver zijn: maar een tien kilometer.

Ondertussen heb ik deze maand geen grootse vakantieplannen. Mijn vakantie is trouwens al bijna over. Volgende week rij ik dezelfde fietstocht als vorig jaar, maar in afgeslankte versie (vijf dagen i.p.v. acht).

De voorbije weken heb ik niet zo veel kunnen uitvoeren, want het was nogal nat! Ik heb me veel aan mijn nieuwste passie EBay gewijd. Via het internet (Google en blogs) opnieuw contact gekregen met een oude studiegenoot die ik al jarenlang uit het oog verloren was. Ik tikte zijn naam in in google en belandde op zijn weblog. Ik had er zo'n flauw vermoeden van dat hij zoiets wel zou hebben. Bloggen zal dan toch nog ergens goed voor zijn zeker?

1 opmerking:

eilandman zei

beste zwijger,

ik hou van uw stijl. stop alstublieft niet met bloggen. de pinte is gent. ik vond uw blog door te zoeken op google naar de sint-margaretakapel van wijlegem.

de groeten van een
zottegems spreekgestoelte