dinsdag 14 november 2006

Oef, gered!

Eindelijk gelukt! Vrijdag bij mijn provider vernomen dat mijn ADSL al van dinsdag in orde was (tegen elke afspraak in hadden ze me daar niet zelf van op de hoogte gebracht, maar heb ik nogmaals moeten bellen).
Dan me een heel weekend suf gepiekerd waarom de verbinding altijd uitviel. Gisterenavond het probleem eindelijk gevonden. Een draadloze telefoon was de schuldige!

Na bijna twee maanden zonder internet thuis als gevolg van mijn verhuis kan ik eindelijk weer surfen. Gelukkig maar, want je wordt voor steeds meer dingen afhankelijk van het net. Ik werd er gewoon sikkeneurig van. Nog goed dat ik een aantal dringende zaken op kantoor kon regelen en mijn e-mail op mijn privé-account naar mijn e-mail op kantoor kon doorsturen.

Onvoorstelbaar eigenlijk dat dat zo lang moeten duren heeft. Er zaten een aantal misverstanden tussen, midden in de chaos van die (grote) verhuis. En ook foute informatie en slechte service.
En met ADSL loopt er technisch nogal snel iets mis. En vind het dan maar!

Ondertussen ligt deze blog al een hele tijd plat. Er zullen wel niet veel bezoekers meer over zijn, behalve dan via zoekopdrachten in Google. We zien wel wat ik er nog mee aanvang.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom terug!
pm

Anoniem zei

Ik weet niet of dit onder humor klasseert: link
Je kunt het ook als visionair zien, maar louter zo bekeken lijkt het me wat inspiratieloos.
Het is in elk geval een weergave van wat je de laatste tijd leek mee te maken. :-)
Peter M

Anoniem zei

Niet opgeven. Doorgaan met die blog. De bezoekers zullen waarschijnlijk wel terugkeren. Voor zover ik weet is de helft van de blogs onzin of gewoon niet verder gekomen dan 1 of 2 berichten. Regelmatig je blog bijwerken is een van de beste garanties om bezoekers te blijven krijgen. De lolbroeken die twee jaar geleden op de golven van de hype meesurften, zorgden voor heel wat ruis en vervuiling, maar de massa daarvan is al verdwenen. Regelmatig bijgehouden blogs daarentegen behouden hun bezoekers.

Peter M.