donderdag 12 februari 2009

Hard times

Harde tijden. Trachten weer op mijn plooien te komen na de overdadige receptiemaand januari. Trachten mijn gewicht en alcoholverbruik weer onder controle te krijgen.
Ik heb nogal last van eindewintermoeheid. Het mag dringend al eens lente worden voor mij. Gelukkig ben ik dit jaar nog niet ziek geweest.

Paar leuke dingen meegemaakt toch. Zoals mensen in het echte leven tegenkomen die je enkel via Facebook kent. En elkaar nog herkennen en elkaars naam weten ook. Het is me al enkele keren overkomen.

Facebook begint hier wat te exploderen. Op naar de 500 vrienden. Al ben ik er onderweg om diverse redenen al enkele verloren. Zijn nut heeft het toch. Het is een nieuwe, moderne manier om mensen te leren kennen. Honi soit qui mal y pense, de doemdenkers, sjagrijnigaards en internethaters eerst. Al zou ik het internet wel wat vaker mogen dichtgooien ook: verslavend is het zeker!

Ik sta voor een druk weekend: morgenavond eerst een politieke meeting, daarna het vierde verjaardagsfeest van Gentblogt in Au Bain (zal ik ook maar meepikken - vorig jaar was dat een reuzefuif waar ik goeie herinneringen aan heb). Zaterdagmorgen de begrafenis van een ver familielid in Aalter. Mijn derde uitvaart al dit jaar. Op Valentijn. Dat dit jaar wel stiller zal zijn dan vorig jaar, toen ik naar een Valentijnsbal ging en op de terugweg geflitst werd. Het leven kan hard zijn.

1 opmerking:

Beo zei

Aha - Als ik er raak morgen eens moeten uitkijken dus