vrijdag 26 juni 2009

The King of Pop

Gisterennacht tussen 12.00 en 01.00 was het op Facebook met Michael Jackson echt een spelletje 'doet-ie-het-of-doet-ie-het-niet'.

In het laatavondjournaal (waarnaar ik toevallig keek vanwege Yasmine) had ik gezien hoe Michael Jackson ineens naar het ziekenhuis gevoerd was. Toen was er nog geen sprake van een overlijden.

Rond middernacht doken de eerste niet-bevestigde geruchten dat Wacko Jacko dood was op. Een Amerikaanse showbizzsite www.TMZ.com was de eerste. De andere serieuzere media hielden het nog op een coma. Geleidelijk aan namen ze het overlijdensbericht over. Kort voor 01.00 zelfs CNN en De Standaard.

Een verrassend overlijden en toch weer niet. De man was al op sterven na dood. Ik had weinig voeling met Michael Jackson, al was het een generatiegenoot.

De onverwachte zelfmoord van Yasmine heeft me veel meer aangegrepen. Nochtans had ze alles voor een verder succesvol leven. Gewoon eventjes door die zure appel van de verloren liefde heenbijten. Dat moest toch mogelijk geweest zijn? Wat kunnen sommige van die media- en andere publieke figuren toch kwetsbaar zijn!

3 opmerkingen:

zapnimf zei

D'r plegen meer anoniemelingen zelfmoord dan publieke en bekende figuren hoor. Zij komen alleen niet met zoveel tralala in het nieuws.

Wacko zei

Jaja ... Het zijn dingen.

Wacko Shirts!!! Op zoek naar bijvoorbeeld een origineel shirt om mee op de festivalweide te pronken?

www.WACKOSHIRTS.be

HET HEBBEDING VAN 2009!!

Cursief Huigje zei

en wat kunnen bepaalde sensatiebeluste kranten lomp omgaan met een afscheid van een lieve madame! Jammer.