zaterdag 1 maart 2008

Hoe verpruts ik (een groot deel) van mijn zaterdag?

Een gat in de dag slapen, e-mail en facebook-berichten lezen, blogpostje schrijven, badje nemen.

Na het middageten naar de Bwards kijken via ustreamTV. Nog redelijke beeldkwaliteit. Er waren maximaal 48 kijkers. Het kwam allemaal wel een beetje chaotisch over.

Verrassende uitslag. Bij de winnaars bijna geen blogs die ik ken of regelmatig volg. Heel andere uitslag dan bij Clickx.

Beste weblog:
1. De Zatte Madammen
2. Tales from the Crib
3. Asfaltkonijn
2 en 3 ken ik van naam (en een heel zeldene keer bezoeken), maar de Zatte Madammen? Nooit van gehoord? Zal wel een variant zijn op die beruchte Zatte vrienden zeker?

Beste nieuwkomer:
Flora Fleempaard

Beste weirdo:
Orde van de Single Malt

Totaal nieuw voor mij, deze twee laatste.

Naar het schijnt waren er 2500 stemmen. Ik heb ook gestemd, maar voor geen van deze blogs. De Gentse blogs waarvoor ik wel gestemd heb, zijn deze keer niet echt in de prijzen gevallen.
Een leuk verslagje van deze bwards vind je ook hier

Interview met Imke Dielen en Sandra Pattyn in De Standaard van vandaag, naar aanleiding van die bwards. Imke Dielen is een bekende blogster, maar ik volg haar blog niet (je kan niet alles volgen). Ik heb haar wel een tijdje gevolgd op Twitter, maar werd zo overstelpt met berichten van haar, dat ik mijn abonnement meteen opgezegd heb. Sandra ken ik alleen als de vrouw van Michel Vuylsteke.

8 opmerkingen:

jeronimo zei

die zatte madammen dat is duidleijk een marketing gestuurd ding en ik vind het ene beetje een "kaping" wegens ene commercieel ding die verder niet veel gemeen heeft met wat webloggen is, zelfs niet met een groepsblog
fukkers

Els Van Eeckhaut zei

Er staat een mooie foto van een swingende Sandra op de reportage met Gentblogtfotoo's..

Els zei

Enfin, ik heb het vorige bericht per ongeluk met Blogger gepubliceerd. En dat profiel klopt niet eens, zie ik nu. Ik ben er al VEERTIG jaar;) ipv 39, ik ben helemaal géén steenbok maar een leeuw, en ik ben ook geen schaap maar een aap.
Hum!

De Gentse Zwijger zei

Merkwaardig veel bezoek van Hollanders op mijn blog vandaag. Ze komen bij mij kijken naar de uitslag van de bwards! Zie: (hoop dat dit hier ook werkt en niet alleen in Twitter, waar iemand een link naar een post van mij gelegd heeft:
gevonden. Pijnlijke titel voor een blogpost: tinyurl.com/3c8fkd

Pinlijk? Weten die Hollanders dan niet wat ironie is? Een beetje zelfspot nu en dan mag toch?

De Gentse Zwijger zei

@Els: zeg me niet dat ik alweer verkeerd ingelicht ben. Volgens mijn gegevens word je er pas op 1 augustus 40?
En ik hoop ook dat dat niet betekent dat je nu van 't straat bent :-)

Anoniem zei

@jeronimo: Moest dat nu nog waar zijn dat ZatteMadammen marketing gestuurd is... De host plaatst reclame, idd. Maar het team (die de prijs heeft gewonnen) zet zich uitermate in en dit enkel en alleen uit vriendschap naar de users toe. Want enige vergoeding komt er voor hen niet aan te pas. Geloof me.

Anoniem zei

En volgend jaar Jutblogt bij de winnaars ;-)

De Gentse Zwijger zei

Je weet maar nooit! Ik zal alvast al een link leggen om een handje te helpen!