zondag 17 februari 2008

GentBlogt viert feest - part two

Dan nu het beloofde tweede deel van mijn verslagje van GentBlogt viert feest.
Er staat natuurlijk al heel wat op hun eigen website. Ook foto's en warempel: ik sta er ook op en nog redelijk goed gelukt ook. Bedankt fotograaf van dienst (Michel)!

Verder valt er niet meer zo heel veel te vertellen, behalve dan dat ik me reusachtig geamuseerd heb. Dat ik zelfs een beetje gedanst heb (keigoeie muziek, DJ!). Dat er heel veel volk was. Dat het met Els toch nog goed gekomen is en ik me zelfs wat in haar nabijheid mogen koesteren heb. Dat de frietjes een uitstekend idee was. Dat ik volgend jaar terugkom.

De sfeer was heel anders dan de eerste editie waar ik was (zie een verslagje eerder op deze blog, in februari 2006). Toen was de politiek nogal nadrukkelijk aanwezig. Nu waren er ook politici (o.a. gespot: Aline Maes, Tanguy Veys en Jan De Moor, al heb ik deze twee laatste niet zelf gezien, en natuurlijk ook de bloggende politici als Lien, Els en Frank), maar ze traden minder op de voorgrond.

Ik heb een praatje geslaan met enkele bloggers die ik geregeld lees. Peter Dedecker hebben ze mij moeten aanwijzen of ik had hem niet herkend. Idem voor Joke, die ik via 'het lief' kunnen localiseren heb.

Bleek dat de meesten mijn eigen naam niet kenden (behalve zij waarmee ik veel contact heb), maar mijn blog pseudoniem deed bij de meesten toch een belltje rinkelen. Ik stel met tevredenheid vast dat ik dus toch een zekere merkbekendheid heb als Gentse Zwijger. Meneerke Willem van Oranje uit Gent, haha.

Verder was daar veel jong volk, enkele collega's van het werk zelfs, Anneleen, Stefaan, mensen die ik ken uit het uitgaansmilieu, Freej en zijn lief, Frederik, ...

Niet gezien: Jeronimo (bleek ziek), of niet opgemerkt (Huug, Tikenei)

Gisteravond alweer een fuif: een Valentijnsbal georganiseerd door Spirit Melle. Ik was met enkele getrouwde stellen. We hebben ons teruggetrokken in de tapasbar. Er was dus niet veel Valentijn aan. Maar ik had het mijne al gehad :-)

2 opmerkingen:

jeronimo zei

damn, nu net ik heel veel 'jong volk" had opegtrommeld zelfs tussen de collega's en die collega's er zelfs blken te zijn geweest, moest nu net ik ziekvallen :s

en wat bedoel je "je hebt je valentijn al gehad" ;-) ik kan het me niet inbeelden u een danspasje te zien zetten..dman ik heb iets gemist :-)
maar tof dat ge'r waart en u g'amuseerd heb!

De Gentse Zwijger zei

Jeronimo jongen, ik geloof dat je je toch wat vergist in mij!
Ik ben "in de tijd" nog een serieus fuifbeest geweest hoor! Tot rond mijn 35ste, dan was dat over. Het kan zijn dat ik er nogal serieus uitzie. Dat wil niet zeggen dat ik dat ook altijd ben.
Ik bedoelde valentijnbal
Voor de rest is dat "no comment"