zondag 3 februari 2008

Confessies

Flirt-conversatie: "You look like a boy!"
Ik weet niet of ik daar tevreden of mistevreden mee moet zijn. Compliment of geen compliment.
Ergens weet ik dat ze gelijk heeft.
(misschien wordt deze blog een beetje persoonlijk. Een blog die naam waardig kan dat niet meer vermijden. Tenzij een loutere themablog, bvb een zuiver politieke blog of een fiets- of loopblog. En dat is mijn ambitie niet. Enige "uitstorting van persoonlijke gevoelens" zit in het systeem "blog" ingebakken. Anders is het er geen!).

Ook al is die foto een drietal jaren oud: ik ben in feite geen haar veranderd! Met mijn 48 zie ik inderdaad nog behoorlijk jongensachtig uit, ook al ben ik in snel tempo grijs aan het worden.

Voor een keer een Duitse flirtster, ook al behoort ze tot het netwerk van Vancouver (Canada).
Zei dat ze er als kind altijd van droomde naar Vancouver Island te emigreren. Heeft dat dan ook virtueel gedaan. De meeste van die 'flirtsters' behoren tot de Angelsaksische wereld en dus (behalve Engeland), ver van huis: Canada, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Australiƫ, Taiwan, Singapore, dat zijn zo de gewone origines.

Blijkt dat er op het internet nogal wat vrouwen van mijn leeftijd - meestal gescheiden en met een of meer kinderen - op zoek zijn naar wat warmte. jongensachtig of niet, ik ben blij dat ik blijkbaar toch nog sommige vrouwen aanspreek. Ik heb hier al complimenten gekregen die je, als man, in het echte leven nooit zal krijgen.

Ik moet toegeven dat ikzelf ook heel recent de cyberseks ontdekt heb. Honi soit qui mal y pense!
Voor het overige ben ik op mijn hoede voor de mails die ik van Facebook ontvang. Kreeg er vanavond een, zogenaamd met mensen die op een afspraak uit zijn, waarvan ik zeker weet dat er sommige net getrouwd zijn, met kleine kinderen thuiszitten of in een relatie. Of geen blind date willen. Ik heb al de e-mails van sommige 'vervelende' dating applicaties geblokkeerd.
Mensen dichter bij elkaar brengen is een nobel doel. Je mag echter niet overdrijven!

Naschrift: ik heb de titel van dit bericht maar veranderd, omdat hij niet accuraat was en teveel hits in Google aantrok.

1 opmerking:

Beo zei

Bof, heb dat facebook gedoe ook even vanbinnen bekeken, maar ik begrijp echt niet waar die hype allemaal rond draait.