woensdag 20 februari 2008

Google Reader

Ik ben intussen ook overgeschakeld op Google Reader om enkele blogs beter te kunnen opvolgen. Ik had al een account op Bloglines, maar gebruik die niet zoveel.

Het is gemakkelijker om het een en ander op te volgen en sneller op de bal te kunnen spelen. Al vermindert mijn aanwezigheid op die blogs ermee. We zullen zien. Ik zal het systeem na een tijdje evalueren.

Bedankt voor de tip, Georgina. Je staat zelf ook op mijn reader.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben weer eens van start gegaan. Bedankt voor het aanporren, had het even nodig...

Els zei

ik blijf bloglines doen. Het meest verslavende vind ik niet zozeer het volgen van de gebruikelijke feeds maar via de zoekfunctie zoeken naar de meest gekke blogs ter wereld. Zo heb ik eens een ganse avond besteed aan een blog die zich louter bezighield met het beoordelen van stadslegendes (broodje aap verhalen) op hun waarheidsgehalte. Wijs!

Georgina zei

Hé, leuk dat ik een kleine invloed had! ;)
Mijne Google Reader bespaart me heel wat tijd, zeker als je mapjes maakt om alles mooi in te ordenen.
Wat gaan we vandaag eens lezen? De-bloggers-op-hun-piedestalletjes-blogs, de genstse bloggers of de jongerenblogs of...
Groetjes!

Anoniem zei

Hoi Zwijger,

Heb een nieuw (bijkomend) blogadres:
http://kreziekat.wordpress.com/
Plaatste er reeds een link naar jouw blog op. Blijf me opporren als ik weer dreig in slaap te vallen. t' Moe keune, zeggen ze in Gent.
Cheers.

Evelien zei

Tot voor kort wist ik niet wat feeds waren maar onlangs opende ik een account op Bloglines. Ik ben daar best tevreden over en vraag mij na het lezen van jouw post wel af wat Google Reader allemaal voor heeft op Bloglines. Of is het nog te vroeg voor die vraag?

De Gentse Zwijger zei

@Evelien: Ik heb Bloglines eigenlijk nooit veel gebruikt. Alleen GentBlogt en de Reacties bij GentBlogt stonden erop. Ik kon eigenlijk net zo goed naar de site zelf gaan kijken. Ik vind Google Reader wel leuk. De zoekfunctie van Google staat er ook op. Het is nu min of meer geînstalleerd. Ik zal het daarbij maar houden.