vrijdag 8 februari 2008

Oude foto (stokje)


Georgina heeft me een stokje gestuurd met als thema "oude foto", als ik dat goed begrepen heb (dit is voor mij het eerste stokje ooit, dus weet ik niet of ik dat goed doe).
Deze foto toont mijn zusje en mij een 40-tal jaar geleden. Goed zo?
Bedankt, Georgina!

Was ik niet lief, destijds? :-)


Ik stuur deze oude foto naar mijn blog en verder naar
Eilandman (een mysterieuze zielsverwant, die ik verder niet ken, behalve een klein beetje van ver van het net en dat hij van Gent is en hetzelfde gestudeerd heeft als ik), Cajiente (een mooi en sympathiek meisje dat ik verder ook van geen haar ken, behalve een klein beetje van haar blog) en Frank Bombeke (een politieke verwant die ik wel ken en waarmee ik dikwijls clash, maar die me toch telkens weer op de hoogte brengt van wat er op de wereld verkeerd loopt, vandaar deze sympathiebetuiging!)

Naschrift: er is gisteravond (tja, vrijdagavond!) het een en ander misgelopen met het inscannen van die oude foto en met het doorgeven van het stokje. Ik kreeg de foto niet in jpeg-formaat. Bij deze is alles rechtgezet.

5 opmerkingen:

Georgina zei

Zo lief!!!!

jeronimo zei

jawadde :-) nice! als ik u zo hedentendage bekijk al sloffend over de werkvloer :D

De Gentse Zwijger zei

Tja, ik weet het jong! Ik ben er de laatste jaren niet echt op vooruitgegaan!

Anoniem zei

schattig! En zelfs de hemdjes van broer en zus waren bijpassend ;-)
Ik snor ook zo snel mogelijk een oude foto op...

eilandman zei

een stokje voor mij. dat heb ik nu al altijd willen hebben. ik doe eerstdaags iets over een oude foto, hoewel ik eigenlijk al een tijdje iets doe met oude foto's in mijn reeks "snollen in de marollen". thanks gentse zwijger!