donderdag 8 september 2005

Epiloog

De dag na mijn thuiskomst, 30 augustus, moest ik zoals gezegd naar een feest ik het kasteel van Brasschaat. Verre familie was 50 jaar getrouwd. Het was avondkledij verplicht. Ik moest me nog gauw in de Inno een strikje gaan kopen. Ik voelde me de hele avond net een kelner!


Feest in het Kasteel van Brasschaat Posted by Picasa

Best een leuke avond gehad! Ik was al voldoende gerecupereerd van mijn vakantie-inspanningen. Alleen jammer dat de meeste feestgangers stukken ouder waren dan ik. Heb zelfs wat gedanst met een West-Vlaamse uit Roeselare. Een echte praatwaterval, die vrouw, maar ik hoor dat West-Vlaams best graag. En dansen kon ze ook!

Het was mijn laatste échte vakantiedag. 's Anderendaags enkel nog foto's bestellen, aan mijn verslag op deze blog beginnen, van alles niet vinden en me zenuwachtig maken, ...

Donderdag 1 september terug naar mijn stoffig bureau in Brussel. En moet er dit jaar al meteen keihard invliegen. Dinsdag 6 september na een kleine week mijn reisverslag afgekregen. Heb er redelijk mijn werk van gemaakt. Het zal er vanaf nu wat rustiger aan toe gaan met het bloggen. De vakantie zit er immers op. Hopelijk vind ik nu en dan nog wat tijd om te fietsen.

1 opmerking:

Anoniem zei

insgelijks jong...
stoffigheid alom hé verdikke toch!

mooi verslag al heb ik hier en dar wat diagonaal gelezen
jeronimo
http://cms.skynetblogs.be