vrijdag 18 april 2008

Update nieuwe naam Spirit

Komaan jongen en meisjes, veel nuttige suggesties ivm de nieuwe naam van Spirit heb ik nog niet gehad.

Redbert (Patrick)
G.E.O.R.G.I.N.A. (Els en ik)
PAVALILI (Muggenbeet)
kunnen naar het rijk van de kolder verwezen worden.

Tot nu toe maar twee ernstige suggesties: VLINKS van Georgina en LL'08 van Ozon. Wie biedt meer?

Mensen die nog wat inspiratie nodig hebben, kunnen die hier vinden! Of ook hier!

Ik heb besloten het wedstrijdreglement te wijzigen: de eerste die met het juiste antwoord afkomt, wint! Geen ex-aequo's dus en geen schiftingsvraag over de voornaam van mijn lief!

Spirit-leden mogen vanaf 20.00 uur vanavond ook een gokje wagen, maar buiten competitie (ze kunnen dus niets winnen - je weet maar nooit dat er ene beter op de hoogte is dan een andere).)

6 opmerkingen:

Els zei

Ik vind het jammer dat er maar één gokje kan!

De Gentse Zwijger zei

Toch begrijpelijk? Ik kan de mensen toch geen tien keer laten raden? Maar je hebt nog een beurt tegoed. Die G.E.O.R.G.I.N.A. was toch niet ernstig?

Els zei

Ja, maar zo kunnen we niet echt brainstormen (ik heb ongeveer 8.000 mogelijke namen in mijn hoofd)

De Gentse Zwijger zei

Je kan toch altijd per e-mail brainstormen met mij? We kiezen er dan het beste uit?

De Gentse Zwijger zei

Niemand? Ik zal dan zelf ook maar een gokje wagen, ook al kan ik niets winnen. Ik gok op de Vlaamse Progressieven. Het is nogal algemeen? Beetje afgekeken van het Vlaams Belang, wellicht met opzet.
Bovendien: ik heb het gisteren gecheckt en dat domein is geregistreerd. Vlaamse Progressieve Partij bvb niet. En als mijn informatie juist is zou het niet de Vlaamse Links-Liberalen worden. VLL, dat klinkt trouwens niet. Combinaties met 'regionalisme' zijn te moeilijk, zoals Els terecht opmerkte.
Afwachten toch, of mijn informatiebron betrouwbaar is!

Els zei

Soit, ik ga er ook mijn gedacht van maken: ik ga voor de hypothese dat ze gewoonweg 'Vlaams' laten varen. Een berekend risico, maar zoals ik eerder zij: er zijn nu al zo veel partijen die Vlaams en Vlaanderen in hun vaandel dragen. Een groot deel van de spirit-aanhang zou het daar moeilijk mee hebben, maar het zou wel een statement zijn dat écht alle persaandacht wegkaapt. Vandaar: de sociaal-liberale partij. Den SLP. Ik kies voor Sociaal ipv links omdat ik denk dat er ooit een verkiezingsslogan geweest is van de Volksunie (sociaal en federaal?) waarmee Schiltz destijds erg goed scoorde. Pff..ik hoop dat de sp.a voorlopig niet van naam veranderd, want dan is het aan mij om een prijs uit te loven..